0

Pozvánka: Konference Dejme ženám šanci a mužům příležitost

Konference se uskuteční ve dnech 7. – 8. listopadu 2017 v hotelu International v Praze a zaměří se na aktuální trendy a výzvy v oblasti genderové rovnosti a genderově podmíněného násilí. Na konferenci mimo jiné vystoupí chorvatská spisovatelka a feministka Slavenka Drakulić, americký sociolog a přední feminista Michael Kimmel nebo Agnès Hubert, prezidentka evropského feministického think tanku Gender5+. Konference dále představí výsledky programu Dejme (že)nám šanci a výstupy podpořených projektů za téměř 150 milionů korun. Dvoudenní konference je závěrečnou akcí programu Dejme (že)nám šanci financovaného z Norských fondů. Konference se koná pod záštitou Ministerstva práce a sociálních věcí ČR.
Zajistěte si místo na konferenci už nyní a registrujte se prosím zde. Kapacita konference je omezena. Na našich webových stránkách najdete její aktuální program.
MedKult

MedKult

Stránka MedKult navazuje jmenovitě i obsahem na vrstevnaté štěpení kultury v různých prizmatech jejího zkoumání. Volně se proto zařazuje k termínům jako highcult, masscult, midcult, popcult a dalším, které slouží k pojmenování právě těchto kulturních vrstev. MedKult je platformou interdisciplinárního zkoumání napříč zejména dvěma obory, těmi jsou kulturální studia a mediální studia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *